Automationsløsninger

Vi rådgiver, analyserer og kortlægger jeres automationsbehov og i samarbejde med jer udvikler vi den løsning der giver jer det optimale produkt. Ved os er troværdighed nøgleordet og vi er ikke blege for at måtte fortælle kunden at en evt. opgave desværre ikke vil være rentabel at automatisere før en række parametre er opfyldt. Vi står derfor altid klar på sidelinjen med input til at hjælpe kunden med at klarlægge de evt. fordele samt ulemper ved automatisering.

Effektiv løsning af kundernes automationsbehov

Hos AutomationVest har vi opbygget en bred palette af løsninger på afhjælpning af vores kunders automationsbehov. De mest gængse løsninger er beskrevet nedenfor, men vi har også lavet løsninger til andre behov, så hold Dem endelig ikke tilbage såfremt at Deres opgave ligger udenfor de nævnte.

  • Reducering af produktionsomkostninger - hurtigere cyklustider
  • Fremtidssikring af konkurrenceevne – styrk Jeres position på markedet
  • Opnå ensartede produkter - øget kvalitetssikring – minimering af spild
  • Øget sikkerhed i produktionen – Minimering af arbejdsulykker
  • Hold på de gode medarbejdere – via bedre arbejdsmiljø – ved at undgå EGA
Palletering af plader

Palletering & Palleteringsanlæg

Palletering er vores absolutte spidskomptence. Vi har en palleteringsløsning til enhver produktion og branche. Vi kan hjælpe både den lille virksomhed der har behov for en mindre palleteringsmaskine til større virksomheder med brug for større kapacitet.

Læs mere
IMG 2135

Robotløsninger & Robotanlæg

Ved at kombinere den nyeste teknologi med innovativ tankegang ser vi ofte, at det er muligt at kunne automatisere, hvor det ikke tidligere har været fysisk muligt eller rentabelt. Vi sætter en ære i, at vi ikke blot afvikler den pågældende problemstilling – men ligeledes analyserer de foranliggende samt efterfølgende processer. Herved kan der ofte opnås en betydelig besparelse uden væsentlige investeringsomkostninger.
Læs mere
IMG 1657

Specialmaskiner

Har Deres produktion behov for at få fremstillet en ny type maskine, hvor der f.eks. allerede i idégenereringsfasen skal tænkes, ud af boksen, og anvendes komponenter og løsninger, der ikke kan tages ned fra hylden, skal De endelig ikke tøve med at kontakte os.

Læs mere
IMG 2013 v2

Service og vedligehold

Driftssikkerhed er nøgleordet ved automatisering. Vi er ligeledes klar over de ofte alvorlige konsekvenser det kan have for kunden at have et evt. nedbrud på deres automatiseringslinje. Vi prioriteter derfor altid udbedring af nedbrud og vores konstruktører/programmører henlægger alle opgaver / traditionel konstruktion såfremt der er et evt. produktionsstop i forbindelse med en af vores produktionslinjer.
Læs mere
IMG 2049

Styringer

 

Tavleopbygning In-House

Vi opbygger selv styringer på vores tavleværksted. Herved sikres det, at vi altid har fuld kontrol over komponentvalg samt opbygning.

Dette giver også markante fordele ved eksempelvis og mulighed for hurtig fejlfinding samt lagerførsel af komponeter. 

Læs mere